Nätverkstjänster

Vi erbjuder flexibla nätverkslösningar till företag och infrastrukturägare

Nätverk som tjänst

Med Netilos nätverk som tjänst slipper ni oro och frustration över krånglande WiFi och företagsnätverk.
Vi erbjuder en professionell och pålitlig nätverkslösning som anpassas efter era unika behov till ett fast pris baserat på nyttjade resurser.

Våra erfarna experter har bred kunskap inom företagsnätverk och kan erbjuda en komplett lösning med brandväggar, switchar, accesspunkter och VPN-tjänster. Vi kan även koppla samman flera regionala kontor och säkerställa smidig kommunikation mellan dem.

Med Netilos nätverk som tjänst får ni en trygg och stabil lösning som frigör tid och resurser för er kärnverksamhet. Kontakta oss idag för att få reda på mer.

  • Verksamhetsanpassad och skalbar lösning till en fast månadskostnad.
  • Fokusera på er kärnverksamhet istället för nätverksproblem.


Kontakta oss

cyberspace, data, wire-2784907.jpg

Service och underhåll

Vi har mångårig erfarenhet av att arbeta i storskaliga kommunikationsnät. Netilo erbjuder infrastrukturägare helhetstjänster inom drift-, service- och underhållstjänster av koppar- och fibernät.

  • Installation och uppkoppling av aktiv utrustning.
  • Uppkoppling av förbindelser i fibernätverk.
  • Felsökning och åtgärd av driftavbrott.
  • Inmätning av fiber- och kopparnät.


Kontakta oss

Installation

Netilo är expert på att skapa skräddarsydda nätverk för företag som kräver hög prestanda och tillförlitlighet. Vi tar hand om hela processen från planering till byggnation, och vårt mål är att skapa ett nätverk som är anpassat efter era specifika behov. Med vår omfattande erfarenhet av byggande av både koppar- och fibernät kan du vara säker på att du får den bästa möjliga lösningen för din verksamhet. Låt oss ta hand om nätverksbyggandet så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.


Kontakta oss